ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Şehit Mehmet Şengül Fen Lisesi

Uluslararası e-Twining Projemiz 'LITERARY BRUSHSTROKES' in Etkinlikleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor..

İngilizce öğretmenimiz Şeyda ÜNAL tarafından yürütülen Literary Brushstrokes adlı uluslararası e-Twinning projemizde Mart ayı içinde planlanan öğrenci toplantıları farklı gruplarla ve ülke eşleşmeleriyle çevrimiçi platformda düzenlenmeye başladı İlk toplantımız 4 Mart tarihinde  İtalyan öğrenciler ve projede yer alan Azra Demirer, Begüm İrem Sönmez, Elanaz Gümüş, Fatma Alagöz, Berra Dalgınoğlu, Berrunur Delice adlı öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşmiştir.

Öğrenciler iki farklı ülkenin kültür, edebiyat ve sanat alanlarında öncü kişiler hakkında bilgi paylaşımında bulunarak sunum yapmışlardır. Katkılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

05-03-202405-03-2024

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 19:08 - Görüntülenme: 73